Om Importerbil

Importerbil.no ble etablert av Ole Reidar Dvergsdal i juli 2007. Tanken bak er å etablere en nettside med et forum der alle med interesse for bilimport kan samle informasjon og diskutere dette emnet. Mitt håp er også at man kan dele erfaringer og opplyse om gode kjøp!

Undertegnede har siden 2006 bidratt til at et stadig økende antall biler har blitt importert til Norge. Siden jeg er i full jobb driver jeg dette kun på hobbybasis, men det er mitt ønske å kunne være behjelpelig i hele eller deler av importprosessen for en rimelig penge. 

Gjennom disse årene har jeg bygd meg opp et stort kontaktnett i hovedsaklig i Tyskland. Ved å handle gjennom disse samarbeidspartnerene kan jeg tilby deg som kunde å handle uten å måtte legge ut utenlandsk mva, dermed unngår du noe av det som er mest utfordrende ved import fra utlandet!

PS: Jeg tibyr dessverre ikkje hjelp til finansiering, slik at kjøp av biler med pant i bilen ikke er mulig!

Nettstedet og bistanden blir styrt gjennom firmaet Dvergsdal Konsulentservice som er registrert i Brønnøysundregistrene med org.nr 986 733 957.

Skulle du ha noe på hjertet eller har du spørsmål? Ta gjerne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!